Kikapcsolódás

Társasjátékok

Kortól nemtől függetlenül mindenki szeret játszani, ezért igyekeztünk beszerezni néhány nagyon jó társasjátékot. A legújabb kedvencünk a kanadai Crokinole.
Ilyennel még biztosan nem játszott sehol. Ha mégis, örömmel kihívjuk egy játékra.
Ha Ön/Önök nyernek egy 2 személyre szóló éjszakát ajándékba adunk.

Crokinole

Ez nem egy szokványos társasjáték… egyszerre gyors és megunhatatlan… pihentető és taktikázós… kihívás kezdőknek és profiknak… élvezetes 6 évesnek és 99 évesnek is!

Bővebb információ a crokinole-ról

Monopoly

Élje a merész vállalkozók életét a ingatlanok felgyorsult piacán. Keresse a város legértékesebb ingatlanjait: bárki szerezhet telkeket, vasútvonalakat, közműveket. Fektesse a pénzed házakba, szállodákba és csak figyelje, ahogy a bérleti díj befolyik! Üzleteljen a többi játékossal, vegyen részt árveréseken, számtalan módon megkaparinthat bármit, amit csak akar.
Kössön sikeres üzleteket, minden az Öné lehet!

Beugró

Improvizációs társasjáték egyszer és minden korra. A Beugró című TV műsor társasjáték változata. Szeretné megtudni, milyen érzés rögtönözni? Tudni akarja, mit éreznek a színészek a színpadon, amikor a műsorvezető kimondja, hogy most mindannyian rövidlátó nehézbúvárok egy tengerfenéken? Felkészült? Minek? Ez egy improvizációs játék. Jó rögtönzést!

Scrabble

A Scrabble lenyűgöző szórakozást nyújtó, gondolkodást serkentő játék. Ideális egymás elleni csatákhoz vagy arra, hogy családi vagy baráti körben szórakozzon. Húzzon betűket, törje a fejét és próbálja meg a legmagasabb pontszámot elérni.

Kártya, sakk

A megunhatatlan klasszikusok.

További lehetőségek

Kerékpárkölcsönzés

Egy női és férfi kerékpárral felfedezheti a környéket. Ehhez kihívásokban bővelkedik a Mátra. Na nem kell megijedni mert a bicikliken van sebességváltó, így könnyen lehet, fel lehet menni a hegyre, vagy ahogy mi mondjuk a „ki lehet vele menni a parton”.

Nordic walking

A Nordic walking vagy magyarul: skandináv gyaloglás, síjárás egy sportág, amelynek lényege, hogy egy pár speciális bot és különleges gyaloglótechnika segítségével hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthető az állóképesség, az izomerő, a mozgáskoordináció. Mofettás vendégeink számára különösösen ajánljuk ezt a lehetőséget, mert minden szerdán vezetett túrákon vehetnek részt.

Napilap

A vendégház előfizetője a Magyar Hírlapnak, ami egy polgári, közéleti napilap.